SAYA , BELOG BUDAK KECIK 2011

BEN ASHAARI


Salam, entri blog UBK SBPI Temerloh hari ini 'special' sikit. Entri blog ini untuk menyertai segmen yang dibuat oleh Abang Ben Ashaari.

Untuk pengetahuan abang Ben , UBK bermaksud Unit Bimbingan dan Kaunseling

Blog ini telah dibuat oleh 4 orang . Saya Nik Muhammad Faiz bin Mansor mewakili mereka untuk segmen ni . Okay sekarang untuk memenuhi syarat2 segmen tersebut .

Latar belakang :

Nama dah sebut dekat atas tadi , umur 15 tahun . Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Temerloh .
tujuan buat blog ni sebenarnya untuk pertandingan , tapi dah lama-lama tu rasa bertanggungjawab pula nak majukan blog ini .

Sebab ingin dikenali ramai :

Seperti yang anda dapat lihat dalam blog ini , terdapat banyak link2 yang berguna .saya inginkan blog ini menjadi berguna kepada semua . oleh kerana sekarang da pukul 5.50 . dan segmen ini akan ditutup pada pukul 6 . anda boleh la EXPLORE sendiri blog ini . terima kasih kepada abang BEN ASHAARI untuk segmen ini . sekian .




1SEKOLAH 1BLOG KE ARAH TRANSFORMASI PERKHIDMATAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING

6 comments:

  1. Ben tak tipulah,
    Memang comel ! :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan

    gud luck 4 result pmr k

    http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

    http://cerytara.blogspot.com/2011/12/aku-sahabat-yang-jahat.html

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen abg ben jugak ^_^
    awk , sye dtg ! follow awk skali ,
    belog chomell . shuke ! ♥
    ade mse dtg sini k ? :)

    http://eischacokeletz96.blogspot.com/2011/12/kawan-baru-d.html

    ReplyDelete
  4. @Clara

    salam perkenalan jgk . Alhamdulillah 9A . cntik blog anda !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Let's draw our own doodle !